Galaxy S10'un Parmak İzi Sensörüne "Çizik" Raporu!

Galaxy S10'un ultrasonik parmak izi sensörü, ekran çizildiğinde de çalışıyor mu? İşte cevabı.

Galaxy S10'un ekranı çizilirse...

Yeni tanıtılan amiral gemisi akıllı telefonlardan Galaxy S10, en çok ekrana entegre ultrasonic parmak izi sensörü ile konuşuluyor. Yeni gelen güncelleme ile iyileştirme alan parmak izi sensörü, pek çok kullanıcı tarafından farklı şekilde yorumlanırken, gelen önemli sorulardan biri de, ekran çizildiğinde parmak izi sensörünün doğru şekilde çalışıp çalışmayacağıydı. Cevabı bir video eşliğinde geldi.

Hemen her yeni akıllı telefonu parçalarına ayıran JerryRigEverything, Samsung Galaxy S10 için önemli bir parmak izi sensörü testi gerçekleştirmiş. Telefonun parmak izi sensörünün olduğu alanı sivri bir nezne ile çizen JerryRigEverything, ardından parmak izi sensörünün çalışıp çalışmadığını kontrol ediyor. Sonuç başarılı. Galaxy S10'un ultrasonic parmak izi sensörü, ekran belirgin biçimde çizildiğinde de gayet akıcı bir şekilde çalışmayı sürdürüyor.

Ancak eğer ekran daha ağır şekilde çizilirse, sensör parmağınızı okumuyor. JerryRigEverything'in gerçekleştirdiği Galaxy S10 test videosunu hemen yukarıdaki videoda görebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları