Galaxy S10'un üç modeli daha patent aldı

Samsung Galaxy S10'la ilgili bazı detaylar, bu kez Rusya'da ortaya çıktı.

Galaxy S10'dan yeni bilgiler

Samsung'un üç farklı S10 modeli üzerinde çalıştığı, bir süredir teknoloji dünyasını gündemi meşgul ediyor. Samsung'un bir orta seviye SM-G970x kod adlı model üzerinde ve iki adet (SM-G973x ve SM-G975x) kod adlarına sahip üst düzey akıllı telefon modelleri hakkında çalıştığı biliniyor. Şimdiyse bu tabloya dördüncü bir figür eklendi.

Yeni S10 modeli gerek China Ministry of Industry and Information Technology (CMIIT), gerekse Rusya'dan onay aldı. Söz konusu modele ait teknik özellikler ne Rusya, ne de Çin Halk Cumhuriyeti tarafından açıklandı. Model, S10 ailesine ait olsa da; nasıl bir isimle piyasaya sürüleceği belli değil.

Söylentilere göre yeni Samsung Galaxy S10; neredeyse çerçevesiz 1440x3040 piksel destekli 6.4 inç ekran, 19:9'luk ekran oranı, arkada üç, önde iki kamera ve ekrana entegre parmak izi sensörü gibi mimarilerle donatılacak.

Samsung Galaxy S10, 2019 yılının Şubat ayında düzenlenecek Mobile World Congress'de "kamuoyuna resmen tanıtılması" bekleniyor. Kısacası dişimizi biraz daha sıkmamız gerekecek.

Okuyucu Yorumları