Galaxy S23 Ultra’nın sahip olacağı model numaraları internete sızdı

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi telefonu olması beklenen Galaxy S23 Ultra’nın sahip olacağı model numaraları, internette ortaya çıktı...

Galaxy S23 Ultra’nın model numarası sızdırıldı

Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün resmi tanıtımına sadece saatler kaldı. Her iki telefon da neredeyse tamamen sızdırıldığından, çok da fazla bilinmeyen kalmamış gibi görünüyor. Ve doğal olarak sızıntıların odağı, şimdiden Samsung'un bir sonraki amiral gemisine, yani Galaxy S23 Ultra’ya kaydı. Galaxy S23 Ultra'nın kod adı ve model numaraları, Paras Guglani'nin Twitter hesabından sızdırıldı.

Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23 ve S23+ ile birlikte 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak. Son zamanlarda Galaxy S23 Ultra'nın yonga seti, pili ve arka kamera kurulumu hakkında bilgiler zaten sızdırılmıştı. Şimdi ise model numarası ortaya çıktı.

Bu sızıntıya göre Galaxy S23 Ultra'nın kod adı "DM3" ve model numarası SM-S918. Bu model numarası, sürümlere göre SM-S918BDS, SM-S918U, SM-S918U1 ve SM-S918W olarak çeşitleniyor. Model numaraları veya kod adları cihaz hakkında pek bir şey açıklamasa da bu bir başlangıç. Önümüzdeki günlerde Galaxy S23 serisi hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Galaxy S23 Ultra'nın Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alması bekleniyor. Samsung'un 200 MP kameraya sahip ilk akıllı telefonu olacağı da tahminler arasında. 120Hz'e kadar yenileme hızına sahip bir QHD+ Süper AMOLED LTPO ekran süz konusu olabilir.