Galaxy S3'ün yeni yardımcıları!

Galaxy S III tamam; peki ya aksesuarları? İşte Galaxy S III için hazırlanan yepyeni oyuncaklar!

Galaxy S3'ün yardımcıları!

Hüseyin Cem Köylü

İki hafta sonra, Samsung'un büyük merakla beklenen ve heyecanla karşılanan yeni amiral gemisi Galaxy S III raflardaki yerini alacak. Tabi Samsung, yeni cebi için yeni aksesuarlar da tasarlamayı ihmal etmedi: Dokunmatik kalem ve fazlası...

Samsung'un 25 euro fiyat etiketiyle satışa sunduğu C-Pen, aslında bir kalemden fazlası. Galaxy Note ile birlikte verilen S-Pen'e benzemiyor; çünkü C-Pen aynı zamanda bir telefon. Tabi bu güzel özelliğin getirdiği bir dezavantaj da, C-Pen'in şarjının bitmesi. Bunun için de ek 45 euro ödeyerek şarj istasyonu satın almanız gerekiyor.

Arka kapağa takılan kapaklı kılıf ise, Galaxy SIII'ün ekranını 22.50 euro karşılığında koruyor. Biraz sabretmenizi tavsiye ederiz; çünkü Samsung, Galaxy Note için de kampanya yapmış ve bu kılıfıhediye etmişti.

Başka bir aksesuar da 100 euro karşılığında alabileceğiniz Wi-Fi Görüntü Dağıtıcısı. HDMI yoluyla evinizdeki TV'ye bağlayabilir ve Galaxy S III'ünüzün ekranındaki her görüntüyü kablosuz olarak TV'nize aktarabilirsiniz. Eğer TV'niz Galaxy S III'ün AllShare özelliğini destekliyorsa, verileri herhangi bir aparata ihtiyaç duymadan da aktarabileceksiniz.

Okuyucu Yorumları