Galaxy S3 ve Note 2'den bomba rakamlar!

Herkesin gözü Galaxy S4'ün üzerindeyken, asıl bomba haber Galaxy S3 ve Note 2'den geldi!

"Eski" Galaxy'ler şov yaptı!

Samsung'un açıkladığı istatistikler, kalabalık Galaxy ailesinin iki güçlü üyesi Galaxy S3 ve Note 2'nin, firmaya çok yaradığını gösteriyor: Firma gelirleri bu yılın ilk üç ayında, geçen yılın aynı dönemine kıyasla tam yüzde 42 artış gösterdi.

Ocak-Mart arası dönemde tüm dünyada akıllı telefon ve mobil cihaz piyasasında bir durgunluk görüldüğünü ancak kendilerinin pazar paylarını arttırmayı başardıklarını söyleyen Samsung yetkilileri, henüz satışa sunulan Galaxy S4'ün çok daha iyi bir satış performansı sergilemesini umduklarını belirtiyorlar. Samsung mobil cihaz bölümü başkan yardımcısı, Hyunjoon Kim yaptığı açıklamada, "Yeni 'amiral gemisi' ürünümüz Galaxy S4'ün piyasaya sürülmesiyle birlikte akıllı telefon sevkiyatını arttırma planlarımıza yoğunlaşmaya başladık. Galaxy S4'ün öncülü Galaxy S3'den daha büyük bir başarı sergilemesi için çok sıkı şekilde çalışıyoruz" dedi.

Firma, piyasaya sürülmesinin ardından her ay 10 milyon birim Galaxy S4 satmayı planlıyor. Amerikalı servis sağlayıcı ve perakende mağazalarından gelen haberler, tedarik zincirindeki sorunlara rağmen ön sipariş sayısının, Samsung'un beklentilerini karşılayacağını gösteriyor.

Okuyucu Yorumları