Galaxy S3 ve Note 2 hedef tahtasında!

Apple'ın Samsung'a açtığı yeni davada, Galaxy S3 ve Note 2 de dahil, tam 9 telefon hedef tahtasında!

S3 ve Note 2 hedef tahtasında

Mahkeme salonlarının en tanınan ve en sık karşılaşan iki ismi Apple ve Samsung, bir kez daha karşı karşıya. Çok kısa bir süre önce Apple'a toplam 119.6 milyon dolar ödemeye mahkum olan Samsung, bir kez daha Apple'ın markajında. Ancak Apple bu defa direkt olarak Samsung'un ceplerini hedef alıyor.

Geçtiğimiz cuma günü bir kez daha mahkeme salonlarını arşınlayan Apple avukatları, bu defa Samsung'un 9 telefonundan şikayetçi. Amerika'da satışta olan 9 Samsung cep telefonunun satışının durdurulması gerektiğini savunan Apple avukatları, gerekçe olarak yine Samsung'un patent ihlalinde bulunduğunu öne sürdüler elbette. Dava konusu olan cep telefonlarınınsa en az iki veya üç nesil önceki ürünler olmasıysa dikkat çeken bir diğer noktayı oluşturuyor. Mazisi 2011 yılına dayanan cep telefonlarının da bulunduğu raporda şu cepler var:

- Admire
- Galaxy Nexus
- Galaxy Note
- Galaxy Note II
- Galaxy S II
- Galaxy S II Epic 4G Touch
- Galaxy S II Skyrocket
- Galaxy S III
- Stratosphere

Apple'ın dava raporunda ayrıca otomatik kelime düzeltme ve "Slide-to-unlock" kaydırma efektinin bulunduğu Samsung cepleri de yer alıyor. Görünüşe göre önümüzdeki bir süre Apple'ın Samsung'a açtığı bu davayı konuşacağız.

Okuyucu Yorumları