Galaxy S4, avantajlı fırsatlarla Vodafone'da!

Samsung'un 2013 amiral gemisi Galaxy S4, Vodafone'un avantajlı fırsatlarıyla çok yakında satışta!

Galaxy S4 Vodafone'da!

Vodafone Türkiye, Samsung'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Samsung Galaxy S4Vodafone Red farkıyla abonelerine sunuyor. A.C.A.İ.P Teknolojik kategorisinde satılacak olan Samsung Galaxy S4, Vodafone Red tarifelerine ayda 29 TL'den başlayan avantajlı ödeme seçenekleriyle sunulacak. Vodafone Red'in Samsung Galaxy S4'e sahip olmak isteyenlere bir de sürprizi var. Samsung Galaxy S4'e Vodafone Red tarifeleriyle sahip olacak ilk 5 bin kişi, 200 TL değerindeki orjinal Samsung aksesuar paketi ve 16 GB hafızalı microSD karta ücretsiz sahip olacak!

5 inçlik ekrana sahip Samsung Galaxy S4,13 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel ön kamera kullanıyor. 2 GB depolama alanıilesunulacak olan cihaza 64 GB'a kadar microSD kart takılabilecek. Dört çekirdekli 1.9 Ghz işlemcisiyleperformans açısından oldukça kuvvetli özelliklere sahip olduğunu göz önüne seren Samsung Galaxy S4, akıllı yazılım ve sensörleriyle üstün bir deneyim sunuyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz dünya kalitesinde son teknolojilere Vodafone farkıyla eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilsin, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilsin diye bir süre önce Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP'i hayata geçirdik. Vodafone'da, ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay diyoruz. Şimdi de merakla beklenen Samsung Galaxy S4'ü Vodafone Red farkıyla abonelerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Samsung Galaxy S4'ü Red tarifeleri ile alanlar Vodafone Red'in hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanabilecekler. Vodafone Red dünyasına giren abonelerimiz özel müşteri hizmetlerinden, mobil destek ekibine, ücretsiz Back-Up kişisel asistanlık hizmetinden,seçkin restoranlarda indirimlere kadar birçok alanda özel fırsatlara sahip oluyorlar."

Okuyucu Yorumları