Galaxy S4 bu kez üzecek!

Herkes heyecanla Galaxy S4'ü bekliyor... Peki ama onun gelmeye niyeti var mı?

Galaxy S4 bu kez üzecek!

Samsgun'un Galaxy S telefon serisi, her yeni modeli ile pazar payını büyütmeye devam ediyor. Galaxy S3'ün peşinden piyasaya çıkması beklenen muhtemel cihaz olan Galaxy S4, bundan birkaç gün önce Samsung tarafından yayınlanan gizemli bir video ile yeniden gündeme gelmişti...

Video, Galaxy S4'ün Ocak ayında yapılacak olan CES 2013 fuarında gözler önüne sereceği hakkında birçok dedikoduya sebep vermişti. Ancak isminin açıklanmasını istemeyen "güvenilir" bir kaynaktan gelen açıklamaya göre, Samsung, CES 2013 fuarında yeni televizyonları da dahil olmak üzere birçok yeni ürününü tanıtacak ama herhangi bir şekilde S4'ü görücüye çıkarmayacak.

Aslında, Samsung'un Galaxy S4'ü Ocak ya da Şubat aylarında tanıtması ziyadesiyle mantıksız görünüyor. Şirket hali hazırda Galaxy S3'ün giderek artan başarısının tadını çıkartmakla meşgul. S3, 2012 Mayıs'ında tanıtılmıştı ve belki de Samsung'un bile beklemediği kadar büyük bir başarı elde etmişti; etmeye de devam ediyor. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda, Galaxy S4'ün, en erken Mayıs 2013'te karşımıza çıkabileceğini söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları