Galaxy S4'e büyük doping!

Bu haber, Samsung'un, Galaxy S4'e getireceği daha çok fazla yenilik olduğunu kanıtlıyor!

Galaxy S4'e büyük doping!

Gün geçmiyor ki Samsung yeni bir ürün veya yazılım güncellemesi ile mobil dünyayı şaşırtmasın! Samsung'un patronlarından JK Shin'in Reuters haber ajansına yaptığı bir açıklamada, firmanın LTE-Advanced teknolojisini kullanan yeni bir Galaxy S4 modeli üzerinde çalıştığı kesinleşti. LTE-Advanced normal bir 4G'den iki kat daha yüksek performans sunuyor...

Shin'in yaptığı açıklamaya göre telefon bu ayın sonlarına doğru Güney Kore'deki dükkanların raflarına çıkacak ve üzerinde çok hızlı bir Qualcomm işlemci yer alacak. Akıllı telefon endüstrisinde geliştirilmiş 4G teknolojisini mobil cihazlarında standart olarak sunan ilk üretici olmayı hedefleyen Samsung, bu teknolojinin şu anda Rusya'nın bazı bölgelerinde halihazırda kullanımda olduğunun altını çiziyor.

Bu yeni teknoloji sayesinde standart 4G bağlantısında üç dakikada indirilen bir film yaklaşık bir dakika içesinde çekilebiliyor.

Mobil iletişimin performansının artması güzel, peki biz, yani dünyanın geri kalanı bunun nimetlerinden ne zaman yararlanmaya başlayacak? Shin büyük operatörlerle konuştuklarını, toplantılar yaptıklarını ancak bundan daha fazla bir şey söyleyemeyeceğini belirtiyor.

Okuyucu Yorumları