Galaxy S4'e geçmek için 10 neden!

Elinizdeki akıllı cebinizi bırakıp Galaxy S4'te geçmek için neden mi arıyorsunuz? İşte 10 tanesi!

S4'e geçmek için 10 neden!

Samsung'un son Android'li amiral gemisi Galaxy S4 satış rekorlarıyla dünyayı sallamaya hazırlanıyor. Galaxy S4'ü bu yazımızda A'dan Z'ye test etmiş, görüşlerimizi sizlerle paylaşmıştık. Peki şu anki cebinizi bir kenara bırakıp veya satıp, Galaxy S4'e geçmeye değer mi? İşte sizi S4'e çekebilecek 10 neden.

1. Hız

Galaxy S4'teki inanılmaz işlemci, en son 3D grafikli oyunlarda yüksek bir performans sunuyor ve rakiplerine fark atıyor. Web sayfalarında ve video işleme işlerinde hızını hissettiren Samsung'un yeni işlemcisi, 2GB'lık RAM ile destekleniyor.

2. Full HD grafikler ve harika bir ekran

Çoğumuz için Galaxy S4'ün en ayırt edici yanı, 5 inç'lik Full HD Super AMOLED ekranı. Şu anki cebinizin ekranı küçükse, 5 inç'lik bir cebe geçtiğinizde gözleriniz adeta bayram edecek.

Galaxy S4'ün inç başına 441 piksel gösterebilen ekranı, Galaxy S3'e göre daha yoğun ve yüksek çözünürlüklü görüntülerde öne çıkıyor. Samsung Adapt Display ise HD film seyrederken veya web'de gezinirken, gerekli ekran ayarının otomatik olarak yapılmasını sağlıyor.

Filmlerde üstüne yok

Filmlerde üstüne yok

3. Filmlerde üstüne yok

Galaxy S4'ün 441 ppi Full HD Super AMOLED ekranı sayesinde yolda film izlemek büyük bir keyfe dönüşüyor. İster Samsung Media Hub'dan film indirin, ister farklı bir kaynaktan, S4 ile film izlemek harika bir deneyim.

4. Sürüş için daha uygun

S Translator ve S4'ün sesli komutları, sürüşü daha keyifli bir deneyim haline getirmeyi amaçlıyor. S4'teki S Voice Drive sesli komut işlevi, cihazınızı arabanızla Bluetooth üzerinden bağlıyor ve otomobilinizin entegre uydu navigasyonu özelliği sayesinde yolunuzu bulabiliyorsunuz.

5. TV'nize bağlayın

WatchON TV viewer ve uzaktan kumanda uygulamasıyla gelen Galaxy S4, Samsung'un HomeSync sistemiyle sorunsuz biçimde çalışıyor ve cebinizdeki içerikleri TV ekranında göstermenize izin veriyor.

6. Kamera özellikleri

Galaxy S4'ün 13 megapiksellik güçlü kamerası, 1080p çözünürlüğünde Full HD videolar yakalayabiliyor. Yeni Dual Shot modu sayesinde hem ön, hem de arka kameradan yakaladığınız fotoğrafları üst üste getirebilir, 2MP'lik ön kamerayı videolu sohbet için kullanabilirsiniz.

Animasyonlu fotoğraflar...

Animasyonlu fotoğraflar...

7. Animasyonlu fotoğraflar

Hareketli Fotoğraf modu sayesinde eğlenceli, komik ve ilginç, fotoğrafınızın sadece bir bölümünün hareket ettiği animasyonlu GIF'ler oluşturabilirsiniz.

8. Temassız kontrol

Samsung'un geliştirdiği Air View (temassız kontrol), Galaxy Note 2'nin oldukça popüler işlevleri arasındaydı. S4'te parmağınızla kullanabildiğiniz özellik sayesinde galerinizdeki fotoğrafları görebilir, aralarında geçiş yapabilirsiniz. Air View kullanabileceğiniz başka birçok alan da var.

9. Android'in son sürümü

Galaxy S4, piyasadaki diğer Android'li ceplerin çoğunun aksine Android 4.2.2 Jelly Bean ile geliyor. İşletim sisteminin en son güncellemelerine sahip Galaxy S4, Android'in en yeni işlevlerini üzerinde barındırıyor.

10. Aksesuar seçenekleri

Galaxy S4'ün etkileyici teknolojik özelliklerinin yanında bir başka iyi yönü, onu aksesuarlarla kişiselleştirmeye yönelik bolca seçeneğinizin olması. Samsung, S4 için birçok resmi aksesuar ve eklenti sunuyor.

Okuyucu Yorumları