Galaxy S4, HTC One'ın satışlarını geçti!

HTC'nin büyük ilgi gören One'ı mı daha çok kullanılıyor, Samsung'un Galaxy S4'ü mü? Cevap içeride!

HTC One mı, Galaxy S4 mü?

HTC, bu sene piyasaya sürdüğü One ile kendisini tekrar ön plana taşıyacak kritik bir hamle yapmayı başardı. Ancak görünen o ki Samsung, Galaxy S4 ile One'ı geçti bile.

Ağı üzerindeki reklam gösterimlerini ele alan mobil reklam şirketi Chitika'nın raporuna göre Galaxy S4, ABD'deki tüm mobil trafiğin yüzde 0.19'unu temsil ediyor (26 Nisan ve 6 Mayıs tarihleri arasında). Yaklaşık iki hafta önce satışa sunulan rakibi HTC One ise şu an web trafiğinin sadece yüzde 0.11'ini elinde bulunduruyor.

Chitika, raporunda "Galaxy S4'ün bayrağı Galaxy S3'ün bıraktığı yerden taşımaya devam ettiğini", "şu anki büyüme oranıyla ve yakında Verizon'da satışa sunulmasıyla Koreli şirketin son hit cihazı olabileceğini" söyledi. HTC One'ın da başarısına değinen Chitika, cihazın kısıtlı bulunabilirliğine rağmen önemli aşama kaydettiğini, ancak HTC'nin rekabet için hala yapması gerekenlerin olduğunu vurguladı.

Şirket, Galaxy S4'ün önceki sürümleri hakkında da ilgi çekici veriler sundu. Örneğin Galaxy S3, tüm Galaxy cihazları arasındaki web trafiğinin yüzde 57.8'ini, Galaxy S2 ise yüzde 32.9'unu oluşturuyor. Yaklaşık 3 sene önce çıkan Galaxy S ise hala yüzde 7.6'lık paya sahip.

Okuyucu Yorumları