Galaxy S4'te bu olmayacak!

Galaxy S3'te olmayıp S4'te olan çok şeyi biliyoruz. Ama S3'te olup S4'te olmayacak bir şey de var!

Galaxy S4'te bu olmayacak!

Samsung'un beğenilen Galaxy S serisinin yeni üyesi Galaxy S4, sadece siyah ve beyaz renk seçenekleriyle piyasaya çıkacak. Serinin daha önceki modeli S3, siyah ve beyazın yanında mavi renk seçeneği de sunuyordu. Ancak telefonun piyasaya sürülmesiyle birlikte ciddi sorunlar baş göstermişti: bazı kullanıcılar, çok daha önceden ön sipariş vermelerine rağmen telefonlarını teslim alamamışlardı. Galaxy S3'de kullanılan mavi renk yeni bir karışım olduğundan dolayı üretim ve tedarikte sorunlarla karşılaşılmış, bazı durumlarda birkaç haftaya varan gecikmeler yaşanmıştı.

Galaxy S4'ün gördüğü ilginin farkında olan Samsung, geçen sene yaşanan sorunlarla tekrar karşılaşıp kullanıcıların beklentilerini boşa çıkarmak istemediğinde, mavi renk seçeneğinden şimdilik vazgeçtiklerini açıkladı. Ancak telefon sorunsuz bir şekilde piyasaya sürüldükten sonra mavi seçeneğin tekrar gündeme gelebileceğini de unutmamak gerek.

16 GB, 32 GB ve 64 GB dâhili hafıza seçeneklerine sahip olacak olan Galaxy S4, 14 Mart'ta New York'ta yapılacak tanıtımın ardından piyasaya sürülecek.

Okuyucu Yorumları