Galaxy S4'te giriş düğmesi olacak mı?

Galaxy S4'ün üzerinde giriş düğmesi olacak mı? Samsung, S4'e bir kalem de ekleyecek mi?

Galaxy S4'ten son sızıntılar!

Milyonlarca satan Galaxy S3'ün ardından Samsung, henüz resmi olarak onaylanmasa da Galaxy S4 ile 2013'te karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Galaxy S4 hakkında şimdiye dek bazı sızıntılar ve ipuçları ortaya çıktı (son olarak buradaki hız testi gibi), şimdi ise birkaç yeni bilgiyi daha sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Galaxy S4, S1, S2 ve S3'te olduğu gibi fiziksel giriş düğmesini kullanacak mı? Veya ekran dışındaki düğmeleri kullanmaya devam edecek mi? Raporların çoğu, Samsung'un cebinin özellikleri konsunda hemfikir olsalar da, giriş düğmesi konusunda çelişiyorlar. Örneğin sızan fotoğraflardan bir tanesinde herhangi bir giriş düğmesi bulunmuyordu.

Kore merkezli bir haber sitesi olan DDaily'nin yeni raporuna göre Galaxy S4, aynı Galaxy S3'teki gibi fiziksel bir giriş düğmesine ve diğer dokunmatik düğmelere sahip olacak.

Galaxy S4'te S Pen kalem de olacak mı?

Galaxy S4'te S Pen kalem de olacak mı?

Samsung'un Ocak ayında stylus üreticisi Wacom'a yaptığı 58.9 milyon dolarlık yatırım ile şirketin yüzde 5'ini alması, Galaxy S4'te de Note'ta olduğu gibi bir kalem yer alacağının düşünülmesine yol açmıştı.

Ancak DDaily'nin raporuna göre Galaxy S4'te kalem desteği bulunmayacak. Bununla birlikte S4'te "parmağınızı dokundurmadan hareket ettirme" desteği bulunacak. Yani parmağınızla ekrana dokunmadan, kısa bir mesafeden onu kontrol edebileceksiniz. Bu tür bir işlev, S Pen'de ve Sony'nin Xperia Sola cebinde bulunuyor.

Galaxy S4'ün neye benzeyeceğini, hangi özelliklere ve donanımlara sahip olacağını çok yakın bir zamanda görebileceğiz.

Okuyucu Yorumları