Galaxy S4 ve HTC One, "KitKat"lendi!

Galaxy S4 ve HTC One'a resmi Android 4.4 güncellemesi geldi! Ama hemen sevinmeyin...

S4 ve One'a Android 4.4 geldi

Bir yeni güncelleme haberi de Samsung ve HTC tarafından geldi. Cep telefonu üreticileri ürünlerini hala 4.3'e güncellemeye çalışırken, bazı modeller KitKat'a geçmeye başladı bile. Bunlar arasına şimdi Samsung Galaxy S4 ve HTC One da girdi; ama sadece saf Android ile çalışan Google Play sürümleri...

Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz günlerde Nexus cihazları da, Android 4.4.2 güncellemesine kavuşmuştu. Yeni güncellemeyle birlikte özellikle kamera fonksiyonlarında çeşitli güncellemeler alan Nexus 5'in ardından bu kez de Samsung Galaxy S4 ve HTC One Google Play sürümleri için KitKat 4.4.2 sunuldu. Yine Nexus 5'te olduğu gibi pek çok hatanın giderildiği güncellemede en büyük değişiklik ise App Ops'ta gerçekleşiyor.

Android 4.3 sürümünden bu yana bir kaza sonucu işletim sistemine eklenen App Ops uygulaması, Android 4.4.2 güncellemesi ile ortadan kalkıyor. Uygulama izinlerini yöneten bu uygulamayı ortadan kaldıran güncelleme, elbette bunun yanında işletim sisteminde yer alan pek çok hatayı daha çözüme kavuşturuyor.

Okuyucu Yorumları