Galaxy S5 Active'in tarihi belli oldu!

Galaxy S5'in beklenen "Active" sürümünden yeni bilgiler ve tarihler gelmeye devam ediyor!

Galaxy S5 Active yola çıktı!

Samsung'un, Galaxy S5'in daha güçlü ve daha dayanıklı modeli olarak üzerinde çalıştığı S5 Active modeli hakkında yeni haber ve dedikodular gelmeye devam ediyor. SM-G870A kod numarasıyla radara yakalanan S5 Active, farklı modellerle satışa sunulacak gibi. Diğer yandan yeni gelen haberler arasında cebin tanıtım tarihi de bulunuyor.

Galaxy S5'in toza, darbelere ve suya karşı daha dirençli modeli olarak geliştirilen S5 Active, dış görünümüyle de S5'e göre "kısmen" farklı. 143 mm uzunluğunda 73.45 mm genişliğinde olan S5 Active'in ekran boyutu ise S5'le aynı, yani 5.1 inç olacak.

Daha önce SM-G870A kod numarasıyla sızan S5 Active, bu defa SM-G850F kod numarasıyla da anılmaya başlandı. Samsung S5 Active'in uluslararası versiyon olacağı söylenen SM-G850F'in yanı sıra S5 Active farklı kod numaraları altında da satışa çıkacak. S5 Active'le ilgili gelen en çarpıcı haberse yeni cebin 28 Mayıs tarihinde açıklanacağı dedikodusu. Samsung'un o tarihte etkinlik düzenleyeceği ve bu etkinlikte S5 Active'in tanıtılması bekleniyor...

Okuyucu Yorumları