Galaxy S5 Active sonunda resmi!

Galaxy S5'in merakla beklenen sağlam modeli S5 Active, sonunda resmi olarak ortaya çıktı!

İşte Galaxy S5 Active!

Galaxy S5'in maceralı hayatlara ayak uydurabilen, sağlam modeli Galaxy S5 Active, önce tüm haşmetiyle sızdı; ardından da, resmi olarak duyuruldu.

İlk olarak @evleaks'in yayınladığı görüntülerde Galaxy S5 Active, dışarıda kullanmaya yönelik, daha dayanıklı bir telefon olduğunu ispatlayan görüntülerle karşımıza çıktı. Kısa süre sonrasında ise, ABD'li operatör AT&T, sitesinde telefonu resmi olarak duyurdu. Galaxy S5 Active, şimdilik sadece ABD'de, AT&T kullanıcıları tarafından satın alınabiliyor. Diğer ülkelere ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Samsung, geçen seneki Galaxy S4 Active'inin kamera kalitesi gibi birkaç özelliğini kırpmış, ancak bunların yerine daha sağlam, su geçirmez gövde sunmuştu. Galaxy S5'in zaten su geçirmez olduğunu düşünürsek, Samsung'un yeni Active'ini çekici bir telefon haline getirmesi zaten bekleniyordu. Cihazda 5.1 inç 1080p HD AMOLED ekran, 2.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci ve 16MP arka kamera var. RAM miktarı 2GB. Dahili depolama alanı 16 GB olsa da, 128 GB'a kadar bellek kartı desteği de sunulmuş.

Okuyucu Yorumları