Galaxy S5 bu kez kafa karıştırdı!

İnternete sızan test sonuçları, Galaxy S5'in hiç de beklendiği kadar "canavar" olmayacağını söylüyor

Galaxy S5 kafa karıştırdı!

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi adayı Galaxy S5, galiba pek beklendiği gibi çıkmayacak. Zira gelen haberler bunu gösteriyor. Hatırlayacak olursanız geçtiğimiz günlerde Galaxy S5'le ilgili pek çok söylenti türemiş ve telefonun özellikleri bir bir sıralanmıştı. Şimdi bunlar arasına bir yenisi daha katıldı. Fakat bu defa haberler beklendiği gibi değil...

Yapılan bir AnTuTu testinde ortaya çıkan ve SM-G900F model numarasıyla işaretlenen bir telefonun Galaxy S5'i işaret ettiği iddia ediliyor. Eğer bu iddia doğruysa, Galaxy S5, Dünyanın İlk 4GB RAM'li Cebi olamayacak.

Son rapora göre telefon, Qualcomm Snapdragon 800 ile çalışıyor. 32 GB dahili hafızası olan telefonun, 4 GB söylentilere karşın 3 GB'lık bellek sahibi olduğu görülüyor. Bunun yanında Galaxy S5'in en heyecanlandıran QHD, yani 2560x1440 çözünürlüklü ekrana sahip olacağı haberi de fiyasko gibi. Zira gelen test sonuçlarına 1920x1080 piksel çözünürlüğü takılmış durumda.

Diğer yandan 16 MP'lik kameraya sahip olacağı söylenen S5, gerçekten de 16 MP'le karşımıza çıktı. Bu söylentinin doğruluğuna elbette seviniyoruz. Ayrıca yeni amiral gemisi, ön kamerasıyla da 2 MP çözünürlük sunacak.

Her ne kadar Galaxy S5'le ilgili yayınlanan bu raporda önceki söylentilere nazaran daha fazla gerçeklik payı varsa da, bahsi geçen telefonun gerçekten Galaxy S5 olup olmadığını bilmenin bir yolu yok. Umarız S5, cep QHD ve RAM konusunda bizi yanıltır ve beklendiği gibi ortaya çıkar.

Okuyucu Yorumları