Galaxy S5 Mini, çok da "mini" olmayacak!

"Mini" dendiğinde aklınıza ne geliyor bilmiyoruz ama Galaxy S5 Mini'nin gelmeyeceği kesin gibi!

Mini... Ama o kadar da değil!

Samsung'un yeni minisi Galaxy S5 Mini o kadar da mini olmayacakmış gibi görünüyor. Buna ilişkin yeni bir ipucu daha ortaya çıktı. Galaxy S5 Mini ile ilgili daha önce de ortaya atılan ekranına yönelik iddialar böylece biraz daha netlik kazanmış gibi görünüyor. SM-G800F kod adıyla adlandırılan Galaxy S5 Mini, evleaks'in yayınladığı fotoğraflardan da anlaşılacağı gibi, 4.5 inç boyutunda bir ekranın sahibi olacak.

Galaxy S5 Mini, çok da

Hatırlayacak olursanız Galaxy S4 Mini 4.3 inç boyutundaydı. Cep "mini" olarak adlandırılmasına karşın iPhone 5S'in 4.0 inçlik ekranına göre daha büyük boyuttaydı. Şimdi "mini" boyutunu 4.47 inçe terfi ettirecek olan Samsung, böylece "mini" tanımını da baştan tanımlayacak gibi görünüyor. Diğer yandan Galaxy S5'in ekranının da 5.1 inç olduğunu da hatırlamakta fayda var elbette.

Galaxy S5 Mini'nin ekranının 720p destekli olacağını da söyleyelim. Dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemciyle çalışacak cep, 1.5 GB RAM ve 16 GB hafızayla gelecek. Bunların yanında 8 megapiksel kamerasıyla da amiralleri pek aratmayacak gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları