Galaxy S5 Mini resmi olarak tanıtıldı!

Samsung'un merakla beklenen telefonu Galaxy S5 Mini, sonunda resmi olarak tanıtıldı!

İşte Galaxy S5 Mini!

Samsung Galaxy S5 Mini, sonunda gerçeğe dönüştü. Yeni Mini, Galaxy S4 Mini ve S3 Mini'nin çizgisini sürdürüyor.

Bununla birlikte Galaxy S5 Mini, ağabeyi Galaxy S5'in en önemli özelliklerinden parmak izi tarayıcısı ve kalp ritmi sensörünü üzerinde barındırıyor. S5 Mini, aynı zamanda IP67 su ve toza dayanıklılık yeteneğine de sahip. Telefonun teknik özellikleri arasında Samsung'un kendi ürettiği 1.4GHz dört çekirdekli işlemci, 1.5GB RAM, 4.5 inç 720p HD Super AMOLED ekran, 16GB dahili depolama, microSD slotu, 8 megapiksel arka kamera, 2.1MP ön kamera, 2.100mAh pil ve Ultra Güç Tasarrufu Modu var.

Galaxy S5'in gücüne güç katan Snapdragon 801 işlemcinin yerini Samsung'un kendi işlemcisine bırakmış olması dikkat çekiyor. Bu işlemcinin nasıl bir performans sunacağı ise merak konusu.

Galaxy S5 Mini'nin özellikleri, HD ekran sunmayan, 1.900mAh pilli S4 Mini'ye göre önemli bir gelişim sunuyor. Android 4.4 KitKat ile gelen S5 Mini, TouchWiz arayüzünün yanında 4G, NFC, Bluetooth 4.0 LE bağlantı yeteneklerine sahip.

Rusya'da Temmuz başında piyasada olacak olan telefonun diğer bölgelerde satışa sunulacağı tarih ve fiyat, yakında açıklanacak.

Okuyucu Yorumları