Galaxy S5 ne zaman raflarda olacak?

Samsung'un yeni amiral gemisi Şubat sonunda tanıtılacak. Peki ama ne zaman satışa çıkacak?

S5 ne zaman rafa çıkacak?

Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde 24 Şubat tarihinde akşam saat 18:00'de etkinlik düzenleyeceği açıklanan Samsung, işte o gün Galaxy S5'i ilk kez tanıtacak. Peki ama telefon ne zaman satışta olacak? Yeni amiral gemisi Galaxy S5'in piyasaya çıkış tarihi, GSM operatörü O2'ye göre belli. Operatör, şimdiden Almanya için bir ön sipariş formu oluşturdu bile. Buna göre Samsung Galaxy S5, tanıtıldıktan hemen sonra ilk kullanıcılarına doğru yola çıkacak. Yani Şubat ayı bitmeden, Galaxy S5'i raflarda görme ihtimalimiz oldukça yüksek.

GSM operatörü O2, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'in çıkış tarihini açıkladı. 24 Şubat tarihinde tanıtılır tanıtılmaz O2'nin girişimi ile piyasaya sunulabilecek olan amiral gemisi, muhtemelen ülkemizde de buna benzer bir satış politikası ile geç kalmadan yerini alacak. Peki, Galaxy S5 bize neler sunacak? Yeniden kısaca hatırlayalım.

Galaxy S5'in ekranı 5.25 inç boyutunda ve 2K (2.560 x 1.440) çözünürlüğünde olacağı konuşuluyor. Android 4.4 KitKat ile çalışması muhtemelen olan cep, 8 çekirdekli 64-bit destekli bir işlemciye ve 16 megapiksel kameraya sahip olacak. Ayrıca Samsung'un yeni amiralinin tıpkı Xperia Z serisi gibi su geçirmez özelliğe sahip olacağı da konuşulanlar arasında. Bunun yanıda, telefonda parmak izi tanıma sisteminin olacağı da kesinleşmiş durumda...

Okuyucu Yorumları