Galaxy S6, 5.1 inç'lik ekranla gelebilir!

Galaxy S6 hakkında bir süredir konuşulmayan bu özellik; yeni sızıntı ile bir kez daha gündemde!

Galaxy S6 böyle olur mu?

Galaxy S6 hakkındaki son sızıntılar, daha önce çok sık dile getirilen ama son dönemde pek bahsedilmeyen bir özelliği yine gündeme getirdi: Cihazın tamamen metalden oluşan bir gövdeyle geleceği konuşuluyor.

Bloomberg'in "konu hakkında bilgisi olan kişilere" dayandırdığı rapora göre Samsung Galaxy S6'nın iki farklı modeli olacak. İkinci model, daha önce de birçok kez söylendiği gibi kıvrımlı ekrana sahip Galaxy S Edge olacak. Bunun yanında Samsung'un Galaxy S6'da yine 5.1 inç'lik bir ekran kullanacağı söyleniyor. Rapora göre ekran boyutu aynı kalırken, çözünürlük Full HD'den Quad HD'ye yükseltilebilir.

Yukarıda gördüğünüz saydam kılıflar ise Galaxy S6'nın görünümü hakkında size fikir verebilir. Bir üçüncü parti üretici tarafından paylaşılan görüntülerde Galaxy S6'nın kavisli kenarlara ve dokulu ses düğmelerine sahip olduğu gözleniyor.

Galaxy S6, 5.1 inç'lik ekranla gelebilir!

Arka kamera, önceden de olduğu gibi biraz çıkıntılı görünüyor. Kalp ritmi sensörüyse bu kez kameranın sağ tarafında yer alıyor. Bu tasarımın Galaxy S6'nın son sürümüne ait olduğunu söylemek doğru olmayabilir, ancak önceki sızıntılarla eşleştiği doğru.

Galaxy S6 ve S Edge'in 1 Mart'ta, MWC 2015'te tanıtılması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları