Galaxy S6 Mini'nin özellikleri ortaya çıktı!

Piyasaya çıkıp çıkmayacağı bile belli değil ama birileri, Galaxy S6 Mini'yi sızdırdı bile...

Galaxy S6 Mini göründü!

Samsung son birkaç yıldır amiral gemisi akıllı telefonlarının Active ve Mini varyantlarını piyasaya sürmeyi gelenek haline getirmiş durumda. Şirket geçtiğimiz yıl Galaxy S5 Active ve Galaxy S5 Mini ile bu geleneği takip etmişti ancak bu yıl bundan sapmış gibi görünüyor.

Galaxy S6 Active tüketicilerle buluştu ancak Galaxy S6 Mini, Haziran ayında bazı resimleri sızdırılmış olmasına rağmen henüz resmi olarak duyurulmuş değil. Bir online perakendecinin Galaxy S6 Mini'yi listelemesi bir kez daha bu akıllı telefonun yakında gelebileceğiyle ilgili umutları alevlendirmeye yetti.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli LetsTango.com satış sitesi, Galaxy S6 Mini'nin özelliklerini içeren bir liste yayınladı. Buna göre cihaz 4.6 inç Super AMOLED ekran, altı çekirdekli 1.8GHz işlemci ve 2GB RAM ile birlikte gelecek.

16GB dahili depolama alanına sahip olması beklenen S6 Mini ayrıca 15 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kamera, parmak izi sensörü, bütünleşik batarya ve Android 5.1 işletim sistemiyle sunulacak.

Web sitesinde, Galaxy S6 Mini'nin henüz satın almak için müsait olmadığı ancak telefon satışa sunulduğunda haberdar olabilmek için bir e-posta kaydı bırakılabileceği belirtiliyor.

Samsung şimdiye kadar Galaxy S6 Mini hakkında hiçbir bilgi vermiş değil. Bu nedenle şu an için cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği veya şirketin gerçekten de böyle bir planının olup olmadığı hakkında konuşmak oldukça zor.

Okuyucu Yorumları