Galaxy S6'da bu uygulamaları silmek mümkün!

Samsung'un yeni amiral gemilerini "çok hafif" bir hale getirmenin mümkün olduğu ortaya çıktı!

Galaxy S6'da silmek serbest!

Samsung'un Galaxy S6 ve S6 Edge'de daha hafif bir TouchWiz arayüzüne yer vereceği, cihazlar tanıtılmadan önce söylenmekteydi. Gerçekten de cihazlar, birçok Samsung uygulamasını ön-yüklü olarak sunmak yerine, indirme tercihini size bırakıyor.

Bununla birlikte Samsung'un yeni amiral gemileri, bazı ön-yüklü uygulamalarla geliyor. Bunlar arasında Samsung'un bazı uygulamaları, birçok Google uygulaması ve bir dizi Microsoft uygulaması var. XDA'da yapılan keşifler ise bu ön-yüklü uygulamaların bazılarının kaldırılabildiğini gösterdi.

XDA forumlarında yayınlanan ekran görüntülerine göre Microsoft uygulamaları olan OneNote, OneDrive ve Skype, Galaxy S6 ve S6 Edge'den sorunsuzca kaldırılabiliyor. Bunun yanında S Voice ve S Health'ü bile kaldırmaya izin veriliyor. Google'ın ön-yüklü uygulamalarından Gmail, Google+, Google Play Music, Play Movies, Play Games, Drive ve fazlası, kaldırılabilen uygulamalar arasında.

Bu uygulamaları kaldırmak, elbette onları tekrar yükleyemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Microsoft ve Google'ın uygulamaları Google Play'den yüklenebilirken, Samsung'un uygulamaları Galaxy Apps mağazası içerisinden tekrar indirilebiliyor.

Okuyucu Yorumları