Galaxy S6'da bir sorun daha!

Samsung'un son amiral gemisi Galaxy S6'da "mor" bir leke var! İşte herkesi şaşırtan yeni sorun...

Galaxy S6'da bir sorun daha!

Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S6 her ne kadar yüksek notlar alsa da, sorunlar ardı ardına ortaya çıkmaya devam ediyor. Önce farklı kamera modüllerinin kullanımı ile dikkat çeken telefon, daha sonra "tıkırdayan düğmesi" ile haberlere konu oldu. Ve şimdi Galaxy S6 ile ilgili şikayetler, yeni bir soruna daha işaret ediyor. Samsung Galaxy S6'nın ön kamerasıyla çekilen fotoğraflara dikkatli bakıldığında, gözle rahatlıkla görülebilecek türde "mor" bir leke görünüyor. Üstelik bu leke, her fotoğrafta aynı noktada ortaya çıkıyor.

Tüm telefonlarda olmasa da, bazı Galaxy S6 modellerinin ön kamerasıyla çekilen fotoğrafların sağ üst kenarında dikkati çeken bir mor leke oluşuyor. Bu sorundan pek çok kullanıcı şikayetçi ve henüz bilinen bir çözüm de bulunmuyor. Şu an için Samsung tarafından da konuyla ilgili bir açıklama yok.

Öte yandan aynı sorunun Galaxy S6'nın kavisli kardeşi olan Galaxy S6 Edge'de bulunmadığını söylemek mümkün. Zira henüz bu telefonun kullanıcılarından benzer bir şikayet gelmiş değil.

Okuyucu Yorumları