Galaxy S6'nın altın rengine ilgi büyük!

Galaxy S6 satın alırken tercih ettiğiniz renk, sizin hakkınızda birçok şey söylüyor - muş!

Altın Galaxy S6'yı alanlar...

Samsung'un dünya çapındaki Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge satışları, iyi bir ivme yakalamış durumda. Telefonların özellikle "Gold Platinum" renk seçeneğinin ilgi gördüğü söyleniyor. Firmanın en son telefon satış verilerine göre müşterilerin dörtte biri (yüzde 23), Gold Platinum Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'i tercih ediyor.

Sözkonusu modelin Avrupa'da çoğu piyasada tükenmiş olmasının nedeni de bu. Samsung, altın renkli modelinin üretimini hızlandırmak durumunda olduğunu söylerken bir psikolog, kullanıcıların renk tercihleri hakkında ilginç bilgiler verdi.

Donna Dawson'a göre altın rengini seçen Samsung müşterileri, "refah, ekonomik başarı ve genel memnuniyetin" peşinde koşmaktalar. Bu kullanıcılar aynı zamanda sıcak, dışarı çıkmayı seven ve başkalarının eşliğini takdir eden insanlar. Yeşil rengi seçenlerin ise dengeli, sadık, çalışkan, dürüst ve başkalarının haklarını gözeten insanlar olma ihtimali daha yüksek.

Dawson, kendine güvenen, titiz, seçici, hassas, zor memnun olan ve sezgileri güçlü olanların Samsung'un "Blue Topaz" renk seçeneğini tercih ettiğini söylüyor. Psikolog, beyazı seçenlerin, statü arayan dışa yönelik, temizliği, dürüstlüğü ve bilgeliği temsil eden kişiler olduğunu, bazen kendilerine fazla güvenebildiklerini; siyahın ise yalnızların, isyankarların veya "aykırıların" rengi olduğunu söylüyor.

Renkler üzerine yapılan bu tahliller, telefonunuzun rengine baktığınızda, sizin için de geçerli mi?

Okuyucu Yorumları