Galaxy S7 Active'den "çöl kamuflajı"

Samsung'un özel Galaxy S7 sürümü S7 Active, bu kez çok farklı bir görünümle sızdı!

Yeni Galaxy S7'den yeni kare!

Samsung'un zorlu koşullar için geliştirdiği yeni S7'si Galaxy S7 Active, birçok defa sızıntıya uğramış ve bu sızıntılarında genellikle askeri kamuflajlı tasarımıyla kendini göstermişti. Bu defa farklı bir "kıyafetle" bir kez daha kendini gösteren Galaxy S7 Active, özellikle bu görünümüyle çokça tercih edilecek gibi görünüyor. Kimileri tarafından "altın kaplama" olarak nitelendirilse de, aslında bu tasarımın tam karşılığı "çöl kamuflajı".

Galayx S7 Active, yeni görünümüyle göze hoş görünüyor. Peki, telefon ne zaman tanıtılacak? Muhtemelen Galaxy S7 Active hakkındaki tüm detaylar 10 Haziran'da açıklanmış olacak. O tarihe kadarsa bildiklerimiz tasarım detaylarının yanında teknik altyapısına da ilişkin. Telefonun 5.5 inç boyutunda Quad HD ekrana sahip olması bekleniyor. Öte yandan Snapdragon 820 ve 4 GB RAM ile 32 GB dahili hafıza özellikleriyle gelecek olan S7 Active, Android 6.0.1 Marsmallow işletim sistemini kullanacak.

12 megapiksel arka ve 5 megapiksel ön kameranın da sahibi olacağı bilinen telefon, sertleştirilmiş plastik tasarım ve elbette su ile toza karşı da dirençli gövdeyle geleceği de aşikar. Şimdi artık tek yapmak gereken Galaxy S7 Active'in tanıtılacağı 10 Haziran tarihini beklemek.

Okuyucu Yorumları