Galaxy S7 bu tarihte satışa sunulabilir!

Galaxy S7'yi satın alabileceğimiz gün, tam da iddia edilen bu gün olabilir!

Galaxy S7 tarihi ortaya çıktı

Galaxy S7'nin nasıl bir telefon olacağını hepimiz merak ediyoruz. Şubat'ın sonundaki MWC'de tanıtılması beklenen cihaz, yeni iddiaya göre 11 Mart'ta satışa sunulacak.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Evan Blass (@evleaks), Samsung Galaxy S7'nin ABD'de 11 Mart Cuma günü satışa sunulacağını söyledi. Samsung'un telefonu tüm dünyada aynı anda satışa sunması halinde aynı tarih, Türkiye için de geçerli olabilir. İddiasını tek bir tweet ile paylaşan Blass, başka bir detay vermedi. Galaxy S6 ve kardeşi S6 Edge, geçen sene 10 Nisan'da piyasaya sürülmüştü. Güney Koreli devin bu sene erken davranmak istemesinin nedeni ise Apple'ın yeni iPhone'larından önce davranarak tüketicinin ilgisini çekmek.

Galaxy S7'yle ilgili tedarik zincirinden ve çeşitli kaynaklardan şimdiye kadar birçok ilginç dedikodu geldi. En dikkat çeken dedikodular arasında sıvı soğutma, bir süredir sunulmayan microSD slotunun geri dönüşü ve daha iyi bir kamera var. Samsung S7'yle ilgili geriye kalan bilgileri gizli tutmayı başarırsa, dedikoduların gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini sadece 1 ay daha bekleyip görebileceğiz.

Okuyucu Yorumları