Galaxy S7 Edge'i parçalarına ayırdılar!

Galaxy S7 Edge'i eline erkenden almayı başaran Chipworks, bakın onu nasıl parça parça etti...

Galaxy S7 Edge parçalandı!

Alman mobil operatörü T-Mobile, Galaxy S7 ve S7 Edge'i tarihinden biraz önce dağıtmaya başladı. Cihazlardan birini ilk eline geçirenlerden olan Chipworks, her zaman yaptığını yaptı ve telefonu dikkatle parçalarına ayırdı.

Chipworks'e göre Galaxy S7 Edge, 12 megapiksellik Sony kamera sensörüyle geliyor. 5,4 mm kalınlığındaki yeni sensör, "çift piksel aşama algılamalı otomatik odaklanmaya" ve 1.4µm piksel genişliğine sahip. Bu özellikler Samsung tarafından Unpacked etkinliğinde açıklanmış olduğundan şaşıracak bir durum yok.

Galaxy S7 Edge'i parçalarına ayırdılar!

Jiroskop sensörünü STMicroelectronics'ten (K2G2IS) alan Samsung Galaxy S7 Edge'in içerisindeki Snapdragon 820 yonga seti, Hynix tarafından sağlanan 4GB LPDDR4 RAM modülünün altında gizli bulunuyor. Galaxy S7, Samsung'un S6SMC41X ekran denetleyicisini kullanıyor.

Galaxy S7 Edge'i parçalarına ayırdılar!

Cihazlarda kullanılan mikrofon Knowles'tan sağlanırken Wi-Fi modülü Murata'dan, NFC denetleyicisi NXP'den, basınçölçer STMicroelectronics'ten, kablosuz güç alıcısı IDT'ten sağlanmış. Galaxy S7 Edge'in parçaları hakkında daha fazla bilgi için bu sayfaya göz atabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları