Galaxy S7 iddiaları baş döndürüyor!

Galaxy S7 hakkında ortaya atılan son iddia, daha önceki iddiaların tersini söylüyor!

S7 iddiaları baş döndürüyor!

Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S7'nin en önemli özelliklerinden bir tanesi, muhtemelen kamerası olacak. Telefonda kullanılacak olan kamerayla ilgili çelişkili dedikodular ise sürüyor.

Daha önceki iddialar, Samsung'un megapiksel sayısını düşüreceği yönündeydi. Ama şimdi teni bir iddiaya göre Galaxy S7'nin arka yüzünde 20 megapiksellik bir kamera bulunacak. Bu kameranın RAW biçiminde fotoğraf çekip kaydedebileceği söyleniyor. Bunun yanında fotoğraf çekmeden önce ayarlarla oynamayı sevenler için yeni bir Pro modu da sunulabilir. Sızıntının kaynağı olan tweet, gelişmiş işlevler sunan bir video kayıt modunun Galaxy S7'ye dahil edileceğini iddia ediyor.

Daha önceki bir rapor, Galaxy S7'nin Xperia Z5'te kullanılan kamera modülünü kullanabileceğini söylemişti. Bir başka rapora göreyse Samsung, 12 megapiksellik bir arka kamerayı tercih edecek, ancak daha geniş, 1/2 inç'lik bir sensör kullanacaktı.

Samsung, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığından, gerçeği öğrenmek Galaxy S7'nin Şubat 2016'da yapılması beklenen tanıtımını beklemek zorundayız.

Okuyucu Yorumları