Galaxy S7 kavisli bir tasarımla gelecek!

Samsung'un yeni amiral gemileri hem daha kavisli olacak, hem de daha "çıkıntısız..."

Daha kavisli bir Galaxy S7!

Samsung, Galaxy Round ile başladığı kavisli ekran denemelerini Galaxy S6 Edge+ gibi telefonlarla amiral gemisi seviyesine taşımıştı. Firmanın kavisli ekranlara olan sevgisi burada noktalanacak gibi görünmüyor, çünkü yeni sızıntılar bizi düşündüğümüzden daha kavisli bir Galaxy S7'nin beklediğini söylüyor.

OnLeaks'in yayınladığı çizimler, Galaxy Note 5 ve Galaxy S7 arasındaki tasarım farklarını gözler önüne seriyor. Galaxy S7, Note 5'e göre daha kavisli bir arka yüze sahipken kamera çıkıntısının küçüldüğü fark ediliyor. Galaxy S7'nin kavislerinin sadece arka yüzün sol ve sağında değil, cihazın alt ve üst kısmında kendini göstereceği anlaşılıyor.

Aynı kaynağın paylaştığı bir başka çizimde Galaxy S7 ve S7 Edge'in arka tarafındaki kameranın, önceki Galaxy'lere göre çok daha ince olduğu açıkça görünüyor. Tweet, kamera çıkıntısının Galaxy S6'da 1,7 mm olduğunu ancak Galaxy S7'de 0,8 mm'ye inceldiğini iddia ediyor.

Yeni piyasaya sürülen Galaxy A (2016) serisi çok ince bir kamerayla geldiğinden, Galaxy S7'de benzer görünen bir kameraya rastlarsak bu bizi şaşırtmayacak.

Telefonların toplam kalınlığı ise şimdilik bilinmiyor. Yeni Galaxy S7'ler hakkında tüm merak edilenler, 21 Şubat'taki Samsung Unpacked etkinliğinde ortaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları