Galaxy S7 ön siparişleri kafa karıştırdı!

Samsung kabul etmiyor ama Galaxy S7'den gelen ilk haberler, pek iç açıcı sayılmaz!

Galaxy S7 kafa karıştırdı!

Geçtiğimiz akşam Türkiye lansmanı da gerçekleştirilen Samsung Galaxy S7 ile Galaxy S7 Edge modelleri, ülkemizde de ön siparişle tüketicilerle buluşmaya başladı. Güney Koreli şirketin yeni amirallerinin yüksek fiyatları ve öte yandan piyasanın "kısmen" doymuş olabileceği nedenleriyle olsa gerek, şirketin evinden ön siparişlerle ilgili karışık haberler geliyor.

Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ön sipariş eden kullanıcılarına ayrıca sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR'ı da hediye ediyor. Fakat buna rağmen -her ne kadar şimdilik sayısal bir sonuç gelmese de- Güney Kore'de ön sipariş oranlarının, geçtiğimiz yılın amirali Galaxy S6 ve S6 edge'de olduğundan daha yavaş seyrettiği yönünde iddialar mevcut. İddiaların kaynağı ise, Business Korea. Ancak Samsung Mobile yöneticisi Koh Dong-jin'e göre, ön sipariş rakamları, beklentilerin üzerinde...

Geçtiğimiz akşamki Galaxy S7 ve S7 edge'in Türkiye lansmanında belirtildiğine göre ise, ülkemizdeki ön sipariş oranları Galaxy S6 döneminden yüzde 50 daha iyi seviyede. Bu sonuç ilginç zira ülkemizde telefonları ön sipariş edenlere Gear VR kampanyası henüz sunulmuş değil.

Okuyucu Yorumları