Galaxy S7 satışları beklentileri de aştı!

Resmi veriler henüz açıklanmasa da, pazar analizcilerine göre Galaxy S7 açık ara önde!

Galaxy S7 ne kadar sattı?

Samsung'un en yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in kullanıcılar nezdinde gördüğü ilgiye dair şimdiye kadar çok sayıda rapor yayınlandı. Söz konusu istatistikler, firmanın 2016'nın ilk çeyreğindeki maddi kazanımının bu yeni modellerin yakaladığı satış performansı sayesinde beklentilerin de üzerine çıktığına işaret ediyor. Henüz Güney Koreli firmadan konuyla ilgili resmi satış rakamlarına dair bir açıklama yapılmasa da, özellikle Kore'deki pazar takipçilerinin tahminlerine göre geçtiğimiz ay kargoya verilen Galaxy S7 sayısı 10 milyonu aştı. Fakat bu tahmini rakamın aynı zamanda Galaxy S7 Edge'i de içerip içermediği net değil.

Samsung'un satış rakamlarına dair resmi verileri elde etmemiz için bu yılın ilk çeyreğinin gelirleri için sunulacak sonuçları beklememiz gerekecek gibi görünüyor. Hatta bu veriler paylaşıldıktan sonra bile Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge'in tam olarak ne kadar sattığına dair detaylı bilgilere sahip olamayabiliriz.

Fakat şu bir gerçek ki, firmanın yeni amiral gemisi modelleri halihazırda pazarda bulunan en havalı ve en çok ilgi gören Android cihazlar ve kullanıcıların bu modellere verdiği karşılık da satış anlamında oldukça olumlu. Dolayısıyla şimdiden her iki cihazı pazarın galibi ilan edersek çok da yanılmış olmayız.

Okuyucu Yorumları