Galaxy S7, selefini geride bıraktı!

Galaxy S7'nin 1 aylık karnesi, önceki amiral gemisi Galaxy S6'dan da iyi geldi!

Galaxy S6, gölgede kaldı!

Samsung'un bir önceki amiral gemisi modeli Galaxy S6, özellikle tasarımındaki metal ve cam unsurlarının bileşimi sayesinde sunduğu yüksek kalite hissi açısından önceki modellere göre önemli bir ilerlemeyi temsil ediyordu. Bunun da doğal bir sonucu olarak söz konusu cihaz oldukça başarılı bir satış performansı sergiledi.

Firmanın en yeni amiral gemisi Galaxy S7'de ise S6'yı da aşan bir sıçramaya tanık oluyoruz. Zira farklı kaynaklardan yayınlanan raporlar hem Galaxy S7'nin hem de Galaxy S7 Edge'in akıllı telefon pazarında S6'dan çok daha iyi bir satış grafiği yakaladığını gösteriyor. Bu raporlardan birinde yer alan bilgilere göre Samsung, S7 ve S7 Edge'in toplam satışlarında 10 milyon üniteyi aştı.

Counterpoint Research, firmanın ilk bir ay içinde S7'lerde ulaştığı satış rakamının aynı sürede Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'le karşılaştırıldığında yüzde 20 daha fazla olduğunu belirtiyor. Söz konusu tahmini raporların doğru olma ihtimali de oldukça yüksek görünüyor. Güney Koreli teknoloji devinin 2016'nın ilk çeyreğindeki gelirleri açısından mobil biriminde önemli bir canlanma ve artış fark ediliyor.

Okuyucu Yorumları