Galaxy S7, ses kalitesiyle öne çıkabilir!

Yeni sızıntılara göre Samsung'un yeni Galaxy S7'sinde, bu önemli yeniliği de göreceğiz!

Galaxy S7 bunu da yapacak!

Samsung'un Ocak ayında tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S7'yle ilgili yeni sızıntılar, neredeyse her gün geliyor. Son sızıntıya göreyse Galaxy S7, yüksek kalitede ses sunacak.

Kore kaynaklı yeni bir rapora göre Samsung, şimdiye kadar telefonlarda rastladığımız en yüksek ses kalitesini sunmak üzere SABRE 9018AQ2M yongasını hazırlıyor. ESS Technology tarafından geliştirilen yonga, 32-bit mobil ses DAC'e, 129 dB sinyal gürültü oranına (SNR) sahip ve DSD gibi formatları destekliyor.

Samsung'un Galaxy serisi, kullandığı ses teknolojisiyle öne çıkmadığından bu gelişmelerin seriyi nasıl etkileyeceği merak konusu. Rakip firma HTC'nin amiral gemisi One serisi, piyasanın en iyi telefon hoparlörü olarak bilinen BoomSound hoparlörlerle geliyor.

Dedikodulara göre Samsung, Jay-Z'nin zor günler yaşayan akış hizmeti Tidal'ı satın almayı da düşünüyor. Tidal, Spotify gibi alternatiflere göre çok daha yüksek ses kalitesine odaklanıyor. Yani Samsung, Tidal ile yeni ses donanımının ihtiyacı olan yüksek kaliteli içeriği sunmak istiyor olabilir.

Okuyucu Yorumları