Galaxy S7 ve S7 edge ekranları belli oldu!

Samsung'un gelecek amiral gemileri Galaxy S7 ve S7 edge'in ekran boyutları onaylandı!

Galaxy S7 için ilk onay geldi

Birbiri ardına çıkan söylentilerle, son zamanlarda Samsung'un gelecek amiral gemileri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'in neye benzeyeceği konusunda kafa karışıklığı oluşmuştu. Fakat neyse ki sonunda her iki telefonun ekran boyutlarına ilişkin bilgiler kesinleşti. Hindistan'ın önemli ithalat servisi Zauba'da kendini gösteren her iki telefon da 5 inçten büyük bir ekranla gelecek.

Model numarası SM-G930R4 olan Galaxy S7, 5.1 inç boyutunda bir ekranla gelecekken, SM-G935R kod isimli Galaxy S7 edge ise 5.5 inç boyutunda ekranın sahibi olacak. Bu bilgiler ışığında, Galaxy S7 edge+'ın da 5.7 inç boyutunda bir ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz.

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'e ilişkin teknik özellik bilgilerini burada daha önce sizlerle paylaşmıştık. Ancak bir kez daha yinelemek gerekirse, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'İn ekranlarının aynı zamanda QHD Super AMOLED panelden oluşacağını ve her iki telefonun da Exynos 8890 işlemci ile, 4GB RAM ve 32/64/128 GB'lık dahili kapasite seçenekleriyle geleceğini söyleyebiliriz. Öte yandan muhtemelen Galaxy S7'de bir microSD kart slotu da göreceğiz.

12 MP arka kamera, 5 MP ön kameraya sahip olacak olan telefonlar, belki bir de göz taramasıyla bize sürpriz yapabilir. Cat 12/13 LTE bağlantısı, USB Type-C portunun da üzerinde yer alacağı telefonların, Android 6.0.1'le kutusundan çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları