Galaxy S7'den yeni kareler ve fazlası!

Galaxy S7'ye ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler internete sızdı. Ama hepsi bu kadar da değil!

Galaxy S7'den yeni kareler!

Galaxy S7'yle çok yakında, muhtemelen MWC 2016'nın hemen öncesinde tanışacağız. Telefonun piyasaya çıkış tarihi olarak ise Mart ayının ilk yarısı işaret ediliyor.

Samsung'un yeni telefonunun Snapdragon 820 işlemci (veya bölgeye göre Exynos 8890), 4GB LPDDR4 RAM, 5,1 inç ekran, 12MP BRITECELL arka kamera ve 5MP ön kamera ile gelmesi bekleniyor.

Sızıntıların bir numaralı kaynağı evleaks, şimdi de Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'e ait olduğunu iddia ettiği 2 yeni görüntüyü yayınladı. Görüntülerdeki telefonlar, Galaxy S6 serisine benzerlik gösteriyor. Daha önce de, tasarımda büyük yenilikler olmayacağı konuşuluyordu.

Her ne kadar sızan görüntülerde Photoshop izlenimi yaratan detaylar bulunsa da, Galaxy S7 serisinin benzer bir tasarıma sahip olmasını bekleyebiliriz. Sızıntının kaynağı evleaks olunca, neyin ne olduğunu kestirmek çok da kolay olmuyor.

Galaxy S7'den yeni kareler ve fazlası!

İki sene önce Google'ın Nexus serisini bitireceğini iddia eden popüler isim Eldar Murtazin'den gelen bir iddiaya göre ise Galaxy S7, maksimum parlaklıkta 17 saatin üzerinde video yürütebilecek. Böylece Galaxy S7, pil ömründe yeni bir rekora imza atmış olacak.

Video çalmanın ve en yüksek parlaklığın pile önemli ölçüde yüklendiğini hesaba kattığımızda, cihazın normal kullanımda iyi bir pil ömrü sunmasını da bekleyebiliriz. İddia doğru çıkarsa Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge'in bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan kısa pil ömrü sorununu çözmüş olacak.

Uzun pil ömrü bir yana, Galaxy S7 dedikoduların söylediği gibi sınıfının en iyi kameralarıyla gelirse ve microSD slotunu da geri getirirse, rakiplerine zor günler yaşatabilir.

Galaxy S7'den yeni kareler ve fazlası!
Okuyucu Yorumları