Galaxy S8 Active Listede Göründü!

Beklenen yeni Gakaxy S8 modeli Galaxy S8 Active, Samsung'un resmi internet sitesinde listede göründü!

Galaxy S8 Active göründü!

Samsung'un S8 ve S8+ amiral gemisi modellerinin dayanıklı alternatifi olacak olan S8 Active, resmiyete döküldü. Samsung'un resmi Knox web sitesinde kendini gösteren S8 Active, listede SM-G892A model numarasıyla yer alıyor. MIL standartlarıyla gelecek olan S8 Active, böylece Samsun Galaxy S8 sahibi olmayı ve bunu ekstra dayanıklı bir gövdeyle bütünleştirmeyi isteyenlere hitap edecek.

Galaxy S8 Active Listede Göründü!

Tam ismiyle MIL-STD-810G sertifikasının sahibi olacak olan Galaxy S8 Active, listede de yazdığı üzere Android 7.0 işletim sistemini çalıştıracak. Ancak bunun dışında şu an telefonla ilgili diğer bilgiler kesinleşmiş değil. Telefonda yer alacak uygulamalar ve diğer bilgiler bu listeden erişilebiliyor.

Galaxy S8 Active Listede Göründü!

Öte yandan S8 Active'de yine 5.8 inç AMOLED ekranın yer alması, Exynos 8895 ve Snapdragon 835 işlemci alternatiflerini bulundurması ve 4GB RAM'le çalışması beklentiler arasında. Yine telefonda 3500 mAh'den geniş bir batarya bekleniyor. Elbette tüm bunlar telefon resmi olarak tanıtıldığında belirlenecek. Samsung'un yakın zamanda resmi açıklamayı yapmasını bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları