Galaxy S8 İçin iPhone 7 Taktiği!

Yeni bir dedikoduya göre Samsung, yeni amiral gemisinde Apple'ın iPhone 7'de yaptığını yapabilir!

Galaxy S8'e iPhone 7 taktiği!

Telefon üreticileri, şu sıralar üst düzey telefonlarını çift arka kamerayla donatıyorlar. Apple'ın iPhone 7 Plus'a eklediği çift arka kamera, bunun trend haline gelmeye başladığının güçlü bir işareti. Samsung'un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8'de çift kameraya yer verebileceğine dair bilgiler bulunsa da, bununla ilgili kesin bir kanıt şimdiye kadar ortaya çıkmadı.

Galaxy S8'in çift arka kamerayla geleceği, bir süre önce Sammobile'ın Weibo kaynakları tarafından ileri sürülmüştü. Şimdi ise Sammobile, çift kameranın Galaxy S8'in sadece bir modelinde yer alacağını söylüyor. Bu son dedikodu doğru çıkarsa, Apple'ın çift kamerayı sadece büyük model olan iPhone 7 Plus'a koyması gibi, Samsung da çift kameraya sadece büyük ekranlı modele yerleştirebilir. Bir süre önce ortaya çıkan dedikodular, Samsung'un Galaxy S8'i 5,7 ve 6,2 inç'lik iki model olarak piyasaya süreceğini söylüyordu.

Çift kamera, en çok "bokeh" efekti için kullanılırken iPhone 7 Plus'ta optik zum amaçlı da kullanılabiliyor. Samsung'un "standart" Galaxy S8 modelinde tek kamerayla yetinecek olması, firmanın Galaxy S7'nin müthiş kamerasına halen güvendiğini gösteriyor.

Elbette tüm bunların şimdilik bir dedikodudan ibaret olduğunu hatırda tutmakta yarar var.

Okuyucu Yorumları