Galaxy S8'in Asistanı Ödemeleri de Kontrol Edecek!

Samsung'un Galaxy S8'e ekleyeceği yeni dijital asistan Bixby hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı!

Galaxy S8'in asistanı bunu da yapacak!

Galaxy S8'in kendi dijital asistanıyla gelme ihtimali oldukça yüksek. Ödeme işlemlerini de yöneteceği ortaya çıkan bu dijital asistan, yeni patentlere göre Bixby ve Kestra adında erkek ve kadın sürümler olarak gelecek.

Samsung'un yapay zeka firması Viv Labs'ı satın almasının ardından Galaxy S8'in kendi yapay zeka yazılımıyla geleceği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Samsung'un ödemeleri sesli komutlar yoluyla kontrol etmeye izin verecek bir teknoloji üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bu teknolojinin adı, pek şaşırtıcı olmayacak biçimde "Bixby Pay" olarak belirlenmiş.

Galaxy S8'in Asistanı Ödemeleri de Kontrol Edecek!

GalaxyClub'ın keşfettiği yapay zekayla ilgili patent başvuruları ise Samsung'un Kestra ve Bixby'nin adının birkaç sürümü için (Bixby: Bix-bee, Bix:)bee, Bix:)by ve Bix-by) patent başvurularını hazırladığını gösteriyor. Patentlerin açıklamaları ise yoruma pek gerek bırakmıyor: "Cep telefonunu ses algılama yoluyla eller serbest kullanımı için bilgisayar yazılımı" ve "Ses komutlarını işlemek için kullanılan bilgisayar yazılımı".

Galaxy S8'in Asistanı Ödemeleri de Kontrol Edecek!

Henüz doğrulanmamış olsa da Bixby ve Kestra'nın Samsung'un yapay zekasının erkek ve kadın sürümlerinin isimleri olduğu anlaşılıyor. Küçük bir detay olarak bu isimlerin Star Trek'le bağlantılı olduğunu da söyleyelim.

Galaxy S8'in Asistanı Ödemeleri de Kontrol Edecek!
Okuyucu Yorumları