Galaxy S8'le ilgili çok ilginç iddia!

Samsung'un bozulan imajını düzeltmek için en büyük şansı olan Galaxy S8 için ilginç iddialar geliyor!

Galaxy S8 için ilginç iddia!

Son zamanlarda Galaxy Note 7'de yaşanan sorunlar nedeniyle tarihinin belki de en zor günlerini yaşayan teknoloji devi Samsung'un bir sonraki amiral gemisi modeli Galaxy S8'e dair söylentiler de giderek artmaya başladı.

Buna göre MWC 2017 etkinliğinde görücüye çıkması beklenen cihaz daha önce öne sürüldüğü gibi önemli donanım değişikliklerine sahne olacak gibi görünüyor. Çin menşeili yeni bir söylenti de Galaxy S8'in iki farklı versiyonla piyasaya sürüleceği yönünde. Söz konusu iki versiyondan birinin 2K 5.1 inç'lik kavisli Super AMOLED ekrana ve diğerinin de 5.5 inç'lik bir 4K ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

Galaxy S8'in ayrıca 10nm Qualcomm Snapdragon 830 işlemciye sahip olacağı; diğer yandan cihazın bazı marketlerde ise Exynos 8895 işlemciyle geleceği söyleniyor. Daha önce de çok fazla dedikodusu yapılan çift kameralı düzeneğin ise daha büyük ekranlı versiyonda bulunacağı iddia ediliyor. Bu en yeni söylenti ayrıca Galaxy S8'de S Voice'un yerine Viv yapay zeka asistanının geleceğine işaret ediyor.

Galaxy S8'in, Note 7'nin yarattığı kriz yüzünden Samsung tarafından daha erken bir tarihte piyasaya sürüleceğine dair tahminlerin de gerçek dışı olduğunu hatırlatalım. Cihaz, Şubat ayında gerçekleşecek MWC 2017'de görücüye çıkarılacak.

Okuyucu Yorumları