Galaxy S9 Mini, Geekbench'te Görünmüş Olabilir

Galaxy S6 Mini, Galaxy S7 Mini ve Galaxy S8 Mini gerçeğe dönüşmedi; peki Galaxy S9 Mini gerçek olabilir mi? Bu sızıntı "belki" diyor...

Galaxy S9 Mini geliyor mu?

Galaxy S5 Mini'den bu yana herhangi bir Galaxy Mini'yle tanışmasak da, dedikodu kazanı her sene yeni bir Mini dedikodusu üretmekten usanmıyor. Samsung'un SM-G8750 model adına sahip bir telefonu test ettiği, bu telefonun Galaxy S9 Mini olduğu ileri sürülüyor.

Galaxy S9 Mini, Geekbench'te Görünmüş Olabilir

Geekbench veritabanında görünen SM-G8750'nin Galaxy S9 Mini değil, başka bir telefon olarak tanıtılma ihtimali de var. S9 Mini iddiasını ilk ortaya atan, tahminleri pek isabetli olmayan mmddj. Geekbench raporu ise telefonun Snapdragon 660 yonga setiyle çalıştığını, 4GB RAM'e sahip olduğunu ve Android 8.0'ı kullandığını söylüyor. Geekbench'te görünen teknik özellikler bunlardan ibaret; daha fazlası için diğer hız testlerinin sonuçlarını beklememiz gerekecek.

Galaxy S9 Mini mi, Değil mi?

SM-G8750'nin Galaxy S9 Mini olup olmadığını söylemek şu an mümkün değil. Cihazın model numarası, önceki Samsung'larla eşleşmiyor. Sammobile'a göre SM-G8750'nin Çin piyasasına özel bir dayanıklı, orta seviye telefon olabilir.

Sizce Samsung, Galaxy S9 için bir "mini" modeli üretmeli mi? Cevabınızı yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları