Galaxy S9'a 1000 FPS'lik Kamera Müjdesi!

Yeni bir rapor, Samsung Galaxy S9'un kamera yeteneklerinin çok özel olacağını söylüyor!

Galaxy S9, kamerasıyla fark yaratacak

iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ın tanıtılmasının ardından artık gözler bir başka amirale kaymış durumda. Her ne kadar daha tanıtılmasına oldukça uzun bir süre olsa da, şimdiden Galaxy S9 söylenti ve sızıntıları başladı. Gelen yeni haberlerden biri de, Galaxy S9'un gelişmiş kamera yetenekleri özelinde.

ETNews tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Samsung, Sony XPeria XZ1 ve Xperia XZ1 Premium'la kamera konusunda mücadele etmek için Galaxy S9'da yeni bir yeteneğe imza atmak istiyor. Bilindiği gibi Sony, yeni amiral gemisi telefonlarında 960 kare kayıt yapan bir sensöre yer vermişti. Sony'nin incelediğimiz Xperia XZ Premium modelinde de gördüğümüz bu özellik, onu rakiplerinden ayıran en önemli özellikti. Samsung'un böylesi bir hamle yapması, Sony'yi bu anlamda zora sokacak gibi görünüyor.

Samsung'un Galaxy S9'da 1000 kare kayıt yapan bir kameraya yer vermesi, zaten halihazırda iyi olan fotoğraf yeteneklerini, bir de üstün ağır çekim moduyla birleştiren bir telefona imza atmasına sebep olacak. Galaxy Note 8'de de çift kamera konfigürasyonuna geçen Samsung'un, aynı düzeni Galaxy S9'da da sunacağı konuşuluyor. Ayrıca telefonda Snapdragon 845 işlemci görme ihtimalimiz yüksek. Elbette ekran yine Infinity Display olacak ve boyutu da 5.8 inç civarında olacağı söyleniyor. Elbette tüm bunları görmek için daha önümüzde uzun bir süre var. Peki, sizce Galaxy S9 nasıl olacak veya nasıl olmalı?

Okuyucu Yorumları