Galaxy S9'u Kendi Telefonunuzda Deneyin

Samsung'un yeni Experience uygulaması, Galaxy S9'u kendi Android'li telefonunuzda denemenize izin veriyor!

Galaxy S9'u hemen şimdi deneyin

Galaxy S9'u satın almak istiyorsunuz ancak henüz kesin kararınızı vermediniz. Bu durumda Samsung'un Galaxy S9'u kendi telefonunuzda test etmenizi sağlayan yeni uygulamasına bir göz atabilirsiniz.

Android 6.0 ve üzerini kullanan her telefonda çalışan Experience uygulaması, "Galaxy S9 deneyiminin" neye benzediğini size hissettirmeyi amaçlıyor. Bir telefonu denemek istiyorsanız bunun en iyi yolu, bir telefon mağazasına gidip onu gerçekten elinize alıp denemek. Her gün kullanacağınız bir telefona bir servet ödemeden önce, onu görüp denemenizi tavsiye ediyoruz.

Yine de bu yeni uygulama, Galaxy S9 hakkında yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilir. Uygulama, sizi telefonun yeni kamera özellikleri, AR Emoji ve ağır çekim işlevleri arasında dolaştırıyor. Yeni yüz tanıma yeteneklerini de anlatan uygulama, parmak izi sensörünün yeni konumundan ve yeni Dolby Atmos hoparlörlerin nasıl çalıştığından bahsediyor.

Bu özelliklerin çoğunu kullanabilmek için gerçek bir Galaxy S9'a ihtiyacınız var, yani aslında bir simülasyondan çok bir tanıtım içerisinde dolaşıyorsunuz. Tanıtımların çoğu, işlevlerin nasıl çalıştığını gösteren videolardan oluşuyor.

Yine de Galaxy S9 hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler, işe Experience uygulamasından başlayabilirler.

Okuyucu Yorumları