Galaxy SIII ateşi yanıyor!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S3'ün bu özel sürümü, bakın neler sunacak...

Bambaşka bir Galaxy SIII!

Hüseyin Cem Köylü

Samsung'un son oyuncağı Galaxy SIII, Londra 2012 Olimpiyatları'nın resmi telefonu olacak. Olimpiyat oyunları için sınırlı olarak üretilecek özel versiyonun içinde Visa Avrupa'nın Visa PayWave NFC temassız ödeme uygulaması da önyüklü olacak. Bu uygulama sayesinde İngiltere'de 140,000'in üzerindeki ödeme noktasında telefon ile ödeme yapılabilecek.

"NFC teknolojisiyle mümkün hale gelen mobil ödeme servisleri tüm dünyada büyük bir ivme kazanıyor" diyor, Samsung Mobile Satış ve Pazarlama ekibi müdürü DJ Lee ve devam ediyor: "Samsung Galaxy SIII, insansal ihtiyaçlarımız ve zihinlerinin yeteneklerimiz ile yaratıldı ve Londra 2012 Olimpiyat Oyunlarında Visa'nın mobil ödeme uygulamasının kullanım kolaylığının gösterilmesi için en ideal cihaz. Artık, gelecek mobil ve nakit kullanımı sadece insanlar mobil cihazlarını alışveriş ve ödeme için kullanırsa düşmeye devam eder."

Ne yazık ki, bu sınırlı üretim versiyonu mağazalarda satılmayacak, sadece atletlere ve seçilmiş partnerlere özel olacak. Yani Olimpiyatların ardından gözünüz eBay ya da Amazon'da olsun. Bu özel üretim cihazı almak istiyorsanız bu platformlardan fahiş fiyatlara da olsa edinebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları