Galaxy Tab 3 Kids Aralık'ta satışa sunulacak

Çocuklara yönelik bu işlevlerle donatılmış Samsung'un özel tableti, bu tarihte satışa sunuluyor!

Galaxy Tab 3 Kids geliyor!

Samsung Electronics, ailelerin istedikleri eğitim araçlarına ve güvenlik özelliklerine sahip, çocuklar için özel olarak geliştirilmiş bir tablet olan Samsung Galaxy Tab 3 Kids'i, Aralık ortasında satışa sunacak.

Samsung Electronics IT ve Telekom Satış-Pazarlama Direktörü Selçuk Mirza konuyla ilgili açıklamasında, "Çocukların teknolojiyi her zamankinden daha fazla kullandıkları yadsınamaz bir gerçek. Galaxy Tab 3 Kids'i geliştirirken hem aileleri, hem de çocukları düşündük. Sonuç olarak da; zengin, etkileşimli ve eğitici bir içeriğe sahip; eğlenceli ve çocuk dostu kullanıcı deneyimi sunan bir cihaz ortaya çıktı" dedi.

Özel içeriklere sahip Çocuk Mağazası

Çocuklar için teknolojinin sunduğu eğitim olanaklarını artırmak amacıyla çocuklara yönelik birinci sınıf uygulamalara ek olarak, tamamen yenilenmiş bir Çocuk Mağazası da Samsung Galaxy Tab 3 Kids'e önceden yüklenmiş olarak geliyor. Çocuk Mağazası; eğitim oyunları, eğlence ve e-kitap uygulamalarını içeriyor. Tablet, ailelere Uygulama Yöneticisini kullanarak çocukları için istedikleri uygulamaları seçebilme olanağını da veriyor.

Kullanım süresi ayarlanabiliyor

Kullanım süresi ayarlanabiliyor

Çocuğunuz için en uygun tablet kullanım süresini ayarlayabilirsiniz

Ailelerin belli kullanım süreleri belirlemelerine olanak sağlayan "Zaman Yönetimi" özelliği sayesinde tanımlanan kullanım süresi dolduğunda, şifre korumalı ekranın kilitleme özelliği devreye giriyor. Bu durumda cihazın tekrar aktive olabilmesi için bir yetişkinin şifreyi girmesi gerekiyor. Böylece ebeveynlerin çocuklarının akıllı cihazlarda geçirdikleri süreyi en etkili şekilde ayarlayabilmeleri sağlanıyor.

Eğlenceli tasarım ve güçlü performans

1,2 GHz çift işlemci, 1 GB RAM, 3 megapiksel ön kamera ve 1,3 megapiksel arka kamera ile sunulan Galaxy Tab 3 Kids, bir Samsung Galaxy tabletten bekleyebileceğiniz güç ve performansa sahip olmasının yanı sıra, çocuklara heyecanlı ve etkileşimli bir deneyim sunmak üzere tasarlanmış. Galaxy Tab 3 Kids ile beraber, çocuk-dostu bir kulp ve Çocuk Kasası da satışa sunuluyor. Ayrıca, başka nesneler üzerinde iz bırakma ihtimali olmadan, eğlenceli çizim yapma olanağı tanıyan kolay tutma özellikli bir Kalem (C Pen) de standart olarak veriliyor.

Okuyucu Yorumları