Galaxy Tab 4 10.1 de sızdı!

Samsung'un yeni tabletleri tam gaz sızıyor! İşte Galaxy Tab 4 10.1'den taze bilgi ve resimler...

Galaxy'ler tam gaz sızıyor!

Geçtiğimiz günlerde Samsung'un Galaxy Tab 4 ailesinden 7.0 inçlik modelinin sızdığı haberini yapmıştık hatırlarsanız. Bunun üzerine Samsung'dan bir başka sızıntı daha geldi. Sızıntının kaynağı elbette yine Evleaks. Sızıntı konusu ise bu defa Galaxy Tab 4 10.1! Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulacağını beklediğimiz Galaxy Tab 4 10.1'in sızan diğer detaylarından da bahsedelim.

Samsung'un yeni Galaxy Tab ailesi birer birer sızıyor. Daha önce 7.0 modeliyle sızan yeni Galaxy Tab 4, bu defa 10.1 inç boyutuyla karşımızda. Bu arada bu tablet ailesinde 7.0 ve 10.1 inç modellerinin yanı sıra 8.0 inçlik modelinin de olacağını söyleyelim. Bunu Samsung, yanlışlıkla giyilebilir cihazı Gear Fit'in uyumluluk sayfasında sızdırmıştı.

Yeniden Samsung'un yeni sızan tableti Galaxy Tab 4 10.1'e dönecek olursak tabletin büyük farklarla geleceğini söylemek şimdilik güç. Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle geleceğini düşündüğümüz yeni tablet, dış tasarımıyla da çok şaşırtıcı görünmüyor. Galaxy Tab 4 10.1'in 24 Nisan'da ortaya çıkmasını bekliyoruz. Zira yine daha önce sızan 7.0 modelinde olduğu gibi ekranda tarih olarak 24 Nisan'ı görüyoruz.

Okuyucu Yorumları