Galaxy Tab A ile ucuza büyük ekran keyfi!

Samsung'un Galaxy A serisini tabletlere taşıma planı, Galaxy Tab A ile hız kazandı!

Galaxy Tab A ortaya çıktı!

Samsung, telefonlarda olduğu kadar tabletlerde de birçok seçeneğe sahip. İlk kez geçen ay Rusya'a gösterilen Galaxy Tab A'nın Avrupa'ya gelip gelmeyeceği belli değildi, ancak tabletin Samsung Almanya'nın sayfasında görünmesiyle tabletin geleceği doğrulandı.

Almanya fiyatı 299 euro olarak belirlenen Galaxy Tab A'nın teknik özellikleri, yakında ortaya çıkması beklenen Galaxy Tab S2 kadar heyecan verici değil. 9,7 inç 768x1024 ekrana sahip cihaz, 1,2GHz dört çekirdekli işlemci, 5 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel ön kamera, 6.000mAh pil, 16GB depolama alanı ve 128GB'a kadar microSD desteğiyle geliyor. Android 5.0 Lollipop ile çalışan tabletin RAM miktarı, modeline göre değişiyor. Wi-Fi modeli 1,5GB RAM ile gelirken LTE modelinde 2GB RAM bulunuyor.

Sadece 7,5mm kalınlığındaki tabletin düz siyah ve beyaz seçenekleri bulunuyor. Cihazın özellikleri belki büyüleyici değil, ancak uygun fiyatı onu ilgi çekici yapabilir. Bu arada tabletin Almanya'ya gelecek olması, elbette Türkiye'ye geleceğini garantilemiyor.

Okuyucu Yorumları