Galaxy Tab WiFi Teknosa'da tüketiciye sunuldu

Samsung'un güçlü Android tableti Galaxy Tab, gelişmiş Wi-Fi donanımıyla Teknosa'da satışta!

Galaxy Tab, Teknosa'da!

Samsung Electronics tarafından teknoloji tutkunları için geliştirilen Samsung Galaxy Tab, Wi-Fi destekli modeliyle Türkiye'nin önde gelen zincir elektronik marketlerinden Mayıs ayından itibaren Teknosa'da satışa sunuldu. Haziran sonuna kadar Teknosa'da satışta olacak Galaxy Tab Wi-Fi, 799 TL satış fiyatıyla tüketiciyle buluştu.

7 inç boyutunda ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekranıyla tablet kategorisinde büyük başarı kaydeden cihaz harika bir tablet deneyimi sunuyor. Android 2.2 mobil işletim sistemiyle çalışan ve donanımıyla mevcut en güçlü tabletler arasında bulunan Samsung Galaxy Tab Wi-Fi, tüketiciye her yerde ve her zaman, hızlı ve kesintisiz bağlantı sağlıyor.

190.1 x 120.45 x 11.98 mm boyutunda ve 385 gram ağırlığında tasarlanan Galaxy Tab Wi-Fi'ın ön yüzünde görüntülü görüşme için 1.3 megapiksel kamera ve dört adet dokunmaya duyarlı tuş, arka yüzünde 3 megapiksel kamera ve hemen yanında led flaş, üst kısımda 3.5 mm kulaklık girişi, alt kısımda hoparlör ve 30 pinlik şarj ve data girişi, sağda ses tuşları, cihazı açma – kapama tuşu, tabletin kapasitesini 16GB'lık dahili hafızasının yanı sıra, 32 GB'a kadar yükselten microSD kart girişi bulunuyor.

1 GHz İşlemcisi bulunan cihazın bataryası, 7 saate kadar video izlemeye olanak tanıyan Galaxy Tab Wi-Fi, Google Android Market'in zengin uygulama seçenekleriyle güçlü bir içerik sunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları