Galaxy View Türkiye'de!

Samsung'dan Galaxy View Türkiye'de satışa çıktı.

Galaxy View satışta!

Samsung Electronics, mobil eğlence kavramını yeniden şekillendirerek izleyiciyi içine alan, rahatlıkla taşınabilen Galaxy View ile dokunulabilir bir TV deneyimi sunuyor. Android işletim sistemi ile çalışan Galaxy View, büyük bir tablet deneyimi sunmanın çok daha ötesine geçerek her yere taşınabilen bir TV gibi tüm içeriklerin kaliteli ve büyük bir ekranda kullanılması için bir platform oluşturuyor.

Video merkezli kullanıcı arayüzüyle, online yayın içeriğine, interaktif videolara, kitaplar ve diğer dijital içeriğe erişim sağlanmasına olanak tanıyan Samsung'un yeni akıllı cihazı Galaxy View, 18,4 inçlik Full HD ekranıyla izleme deneyimini başka bir boyuta çekerken yalnızca 2,65 kilogramlık yapısıyla istenen yere taşınmasını sağlıyor.

Evde, işyerinde ya da dilediğiniz tüm alanlardaikinci ekran olmaya aday Galaxy View, mutfakta, oturma odasında ya da toplantı odasında büyük ekran üzerinde akıllı cihaz deneyimi yaşatmak üzere tasarlandı. Gün geçtikçe artan, televizyon izlerken aktif ekran kullanım ihtiyacına en iyi şekilde cevap veren Galaxy View, aynı anda birçok işlemin yapılmasına olanak tanıyor. Samsung'un akıllı cihazı ile fotoğraflara ya da videolara yorumlar eklenebiliyor, çizimlerle renk katılarak sevilen bir içerik kolaylıkla paylaşılabiliyor, interaktif uygulamalarla etkileşime geçilebiliyor.

Eğlence dev ekrana, dev ekran her yere taşınıyor

Samsung'un birçok kullanıma uygun akıllı cihazı Galaxy View, 18,4 inçlik ekranı ile uygulama ve içerikleri büyük ekranda rahatlıkla görüntülemenizi sağlarken Full HD ön kamerası ile görüntülü konuşma için de zemin hazırlıyor.

Galaxy View, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonla bir araya geldiğinde kendine özgü bir oyun konsoluna dönüşüyor. Android üzerindeki oyunların çok daha gelişmesi ile birlikte büyük ekranda akıllı telefonla tamamen uyumlu bir oyun keyfi Galaxy View kullanıcılarını bekliyor. S Console Gamepad uygulaması ile akıllı telefon ile Galaxy View arasında Bluetooth ile kurulan iletişim, her yere taşınabilir, eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor.

Ürünü satın alan tüm tüketicilere Galaxy View'in sunduğu eşsiz görüntüleme deneyimini doyasıya yaşayabilmeleri için Digiturk Play uygulaması ile 34 haftalık Lig TV ücretsiz olarak sunuluyor. Bunun yanı sıra tüketiciler dünyanın sayılı mutfak okulları arasında yer alan Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)'nin usta şeflerinin eğitmenliğinde 2 adet 2 kişilik Workshop'ın da sahibi oluyorlar.

Okuyucu Yorumları