Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün fiyatları ne kadar olacak?

Yeni sızıntılar, Samsung’un yeni katlanabilir modelleri Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün fiyat aralığı hakkında bilgi edinmemizi sağladı.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün fiyatları, beklediğiniz gibi olmayabilir

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Samsung Galaxy Z Flip 4 hakkında bazı sorular yanıtlanmış durumda. En azından, lansman tarihinin 10 Ağustos olduğunu artık biliyoruz. Ama hala bilmediğimiz çok şey var. Bu bilinmeyenler arasında belki de en çok merak edilenler ise, kuşkusuz modellerin fiyat aralığı.

Yine de, bazı sızıntılar sayesinde fiyatların hangi seviyelerde olacağını öngörmek mümkün. Sızdırılan perakendeci listeleri, bu iki telefonun fiyatlarının, geçen yılki modellerinde gördüğümüz fiyatlardan biraz daha yüksek olacağını gösteriyor. Yani daha ucuz bir Samsung katlanabilir bekliyorsanız, bu beklentinizi sonraki baharlara saklamanız gerekecek gibi görünüyor.

Samsung’un yeni gelişmeler ışığında yeni modellerin fiyatlarını düşürmeyecek olması, hayal kırıklığı yaratacak gibi görünüyor. Zira bir süredir daha düşük fiyatlı Samsung katlanabilir telefonların piyasada olacağına dair iyimser tahminler yapılıyordu.